D1 Portaal

Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Wedstrijd 9 maart

Mon 12 Mar, 09:40

Door: Jannetta Roede

Afgelopen vrijdagavond gingen we vol goede moed naar Drachten. Het duurde even voordat we er waren maar om 18.45 konden we eindelijk los. In het begin moesten we even aan elkaar wennen maar gedurende de wedstrijd ging het steeds beter. In de eerste helft stond Samuel super te keepen maar helaas konden we met z'n allen niet voorkomen dat hij een paar keer gepasseerd werd. In de tweede helft hadden we een andere super keeper, Wim. Luuk scoorde het eerste doelpunt na fraai overspel voorin. We hebben hard gewerkt, er waren veel knieen open van het kunstgras maar helaas was de eindstand 4-1. Volgende keer beter. As zaterdag spelen jullie thuis tegen de Wilper Boys. Jullie leider is dan Karmin Setrodimedjo. Als jullie thuis spelen zal een ouder gevraagd worden om hem te assisteren, dit zal per keer aangegeven worden.